Szezon, egy hét múlva : A minőség titka a pirosra érett paprika

Szezon, egy hét múlva : A minőség titka a pirosra érett paprika. Délmagyarország, (74) 215. p. 1. (1984)

A teljes szöveg eléréséhez kattintson a Cikk URL mezőben található linkre.
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Cikk URL: http://digit.bibl.u-szeged.hu/00000/00099/01984/00215/dm_1984_215_001.pdf
Dátum: 1984. szeptember 13.
Címváltozat: Délmagyarország
Évfolyam: 74
Szám: 215
Oldalak: p. 1
Nyelv: magyar
Kulcsszavak: Paprikafeldolgozó Vállalat
Megjegyzések: Szegedi Paprikafeldolgozó Vállalat
A feltöltés ideje: 2019. szep. 03. 13:56
Utolsó módosítás: 2019. szep. 03. 13:56
URI: http://dmarchiv.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/105196
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet