Élelmiszerek szárítása. Délmagyarország, (93) 269. p. 9. (2003)
A teljes szöveg eléréséhez kattintson a Cikk URL mezőben található linkre.Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
---|---|
Cikk URL: | http://digit.bibl.u-szeged.hu/00000/00099/02003/00269/dm_2003_269_009.pdf |
Dátum: | 2003. november 19. |
Címváltozat: | Délmagyarország |
Évfolyam: | 93 |
Szám: | 269 |
Oldalak: | p. 9 |
Nyelv: | magyar |
Kulcsszavak: | Rajkó Róbert, Szimpózium, élelmiszerek szárítása |
A feltöltés ideje: | 2019. nov. 18. 15:26 |
Utolsó módosítás: | 2019. nov. 18. 15:26 |
URI: | http://dmarchiv.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/125145 |
![]() |
Tétel nézet |