Dombai, Tünde: Naponta 22 ezer adag, 6-10 tonna krumpli : Szeged-Szentmihályon aprítják a salátának, köretnek, levesnek valót. Délmagyarország, (98) 151. p. 9. (2008)
A teljes szöveg eléréséhez kattintson a Cikk URL mezőben található linkre.Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
---|---|
Cikk URL: | http://digit.bibl.u-szeged.hu/00000/00099/02008/00151/dm_2008_151_009.pdf |
Dátum: | 2008. június 30. |
Címváltozat: | Délmagyarország |
Évfolyam: | 98 |
Szám: | 151 |
Oldalak: | p. 9 |
Nyelv: | magyar |
Kulcsszavak: | Szeged, Ipar élelmiszeripar zöldségfeldolgozás Szeged - Szentmihály, Mezőker Kft. (Szeged - Szentmihály) |
A feltöltés ideje: | 2020. jan. 08. 14:03 |
Utolsó módosítás: | 2020. jan. 08. 14:03 |
URI: | http://dmarchiv.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/140285 |
Tétel nézet |