A húskészítmények és a minőség : állatorvosok tanácskozása Szegeden

A húskészítmények és a minőség : állatorvosok tanácskozása Szegeden. Délmagyarország, (58) 48. p. 3. (1968)

A teljes szöveg eléréséhez kattintson a Cikk URL mezőben található linkre.
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Cikk URL: http://digit.bibl.u-szeged.hu/00000/00099/01968/00048/dm_1968_048_003.pdf
Dátum: 1968. február 27.
Címváltozat: Délmagyarország
Évfolyam: 58
Szám: 48
Oldalak: p. 3
Nyelv: magyar
Kulcsszavak: Kárpáti György, Szakál Sándor, Jirkovski Margit, Makó Imre, Húsipar Szeged 1968, Húskészítmények minősége Szeged 1968, húsipar
A feltöltés ideje: 2018. szep. 27. 15:13
Utolsó módosítás: 2018. szep. 27. 15:13
URI: http://dmarchiv.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/65710
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet