Íz, zamat, minőség : sok az élelmiszer-hamisítás

Chikán, Ágnes: Íz, zamat, minőség : sok az élelmiszer-hamisítás. Délmagyarország, (60) 179. p. 3. (1970)

For the full text version click the link below.
Item Type: Article
Related URLs: http://digit.bibl.u-szeged.hu/00000/00099/01970/00179/dm_1970_179_003.pdf
Date: 1970. August 01.
Journal title: Délmagyarország
Volume: 60
Number: 179
Page Range: p. 3
Uncontrolled Keywords: Minőségellenőrzés élelmiszer 1970, kereskedelmi intézmények
Additional Information: A Csongrád megyei Élelmiszer-ellenőrző és Vegyvizsgáló Intézet munkájáról
Date Deposited: 2018. Sep. 27. 15:36
Last Modified: 2018. Sep. 27. 15:36
URI: http://dmarchiv.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/68894

Actions (login required)

View Item View Item