Hogyan állították elő szegedi paprikából a szegedi egyetemen az új vitamint : Szent-Györgyi és Rusznyák professzorok kutatómunkájának nagyjelentőségű új eredménye : a P-vitamin. Délmagyarország, (12) 221. pp. 5-6. (1936)
A teljes szöveg eléréséhez kattintson a Cikk URL mezőben található linkre.Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
---|---|
Cikk URL: | http://digit.bibl.u-szeged.hu/00000/00099/01936/00214/dm_1936_221_005.pdf, http://digit.bibl.u-szeged.hu/00000/00099/01936/00214/dm_1936_221_006.pdf |
Dátum: | 1936. szeptember 19. |
Címváltozat: | Délmagyarország |
Évfolyam: | 12 |
Szám: | 221 |
Oldalak: | pp. 5-6 |
Nyelv: | magyar |
Kulcsszavak: | Szent-Györgyi Albert, Rusznyák István, Orvostudomány |
A feltöltés ideje: | 2018. szep. 27. 10:56 |
Utolsó módosítás: | 2018. szep. 27. 10:56 |
URI: | http://dmarchiv.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/32905 |
Tétel nézet |