Új gyártmányok, új kísérletek gazdagítják a vegyianyag feldolgozó munkáját : meghonosodtak a kobaltkészítmények : mire jó a kénmáj? : kincsa barackmag héja is. Délmagyarország, (52) 169. p. 5. (1962)
A teljes szöveg eléréséhez kattintson a Cikk URL mezőben található linkre.Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
---|---|
Cikk URL: | http://digit.bibl.u-szeged.hu/00000/00099/01962/00169/dm_1962_169_005.pdf |
Dátum: | 1962. július 21. |
Címváltozat: | Délmagyarország |
Évfolyam: | 52 |
Szám: | 169 |
Oldalak: | p. 5 |
Nyelv: | magyar |
Kulcsszavak: | Vegyipar kutatás Szeged 1962, vegyipar |
A feltöltés ideje: | 2018. szep. 27. 15:38 |
Utolsó módosítás: | 2018. szep. 27. 15:38 |
URI: | http://dmarchiv.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/67575 |
Tétel nézet |