Olajban párolt előétel. Délmagyarország, (60) 271. p. 4. (1970)
A teljes szöveg eléréséhez kattintson a Cikk URL mezőben található linkre.Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
---|---|
Cikk URL: | http://digit.bibl.u-szeged.hu/00000/00099/01970/00271/dm_1970_271_004.pdf |
Dátum: | 1970. november 19. |
Címváltozat: | Délmagyarország |
Évfolyam: | 60 |
Szám: | 271 |
Oldalak: | p. 4 |
Nyelv: | magyar |
Kulcsszavak: | Konzervipar fejlesztése Szeged 1970, konzervgyár |
Megjegyzések: | Zakuszka készítése |
A feltöltés ideje: | 2018. szep. 27. 15:12 |
Utolsó módosítás: | 2018. szep. 27. 15:12 |
URI: | http://dmarchiv.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/65921 |
Tétel nézet |