Olajban párolt előétel

Olajban párolt előétel. Délmagyarország, (60) 271. p. 4. (1970)

A teljes szöveg eléréséhez kattintson a Cikk URL mezőben található linkre.
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Cikk URL: http://digit.bibl.u-szeged.hu/00000/00099/01970/00271/dm_1970_271_004.pdf
Dátum: 1970. november 19.
Címváltozat: Délmagyarország
Évfolyam: 60
Szám: 271
Oldalak: p. 4
Nyelv: magyar
Kulcsszavak: Konzervipar fejlesztése Szeged 1970, konzervgyár
Megjegyzések: Zakuszka készítése
A feltöltés ideje: 2018. szep. 27. 15:12
Utolsó módosítás: 2018. szep. 27. 15:12
URI: http://dmarchiv.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/65921
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet