Chikán, Ágnes: Íz, zamat, minőség : sok az élelmiszer-hamisítás. Délmagyarország, (60) 179. p. 3. (1970)
A teljes szöveg eléréséhez kattintson a Cikk URL mezőben található linkre.Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
---|---|
Cikk URL: | http://digit.bibl.u-szeged.hu/00000/00099/01970/00179/dm_1970_179_003.pdf |
Dátum: | 1970. augusztus 01. |
Címváltozat: | Délmagyarország |
Évfolyam: | 60 |
Szám: | 179 |
Oldalak: | p. 3 |
Nyelv: | magyar |
Kulcsszavak: | Minőségellenőrzés élelmiszer 1970, kereskedelmi intézmények |
Megjegyzések: | A Csongrád megyei Élelmiszer-ellenőrző és Vegyvizsgáló Intézet munkájáról |
A feltöltés ideje: | 2018. szep. 27. 15:36 |
Utolsó módosítás: | 2018. szep. 27. 15:36 |
URI: | http://dmarchiv.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/68894 |
![]() |
Tétel nézet |