Íz, zamat, minőség : sok az élelmiszer-hamisítás

Chikán, Ágnes: Íz, zamat, minőség : sok az élelmiszer-hamisítás. Délmagyarország, (60) 179. p. 3. (1970)

A teljes szöveg eléréséhez kattintson a Cikk URL mezőben található linkre.
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Cikk URL: http://digit.bibl.u-szeged.hu/00000/00099/01970/00179/dm_1970_179_003.pdf
Dátum: 1970. augusztus 01.
Címváltozat: Délmagyarország
Évfolyam: 60
Szám: 179
Oldalak: p. 3
Nyelv: magyar
Kulcsszavak: Minőségellenőrzés élelmiszer 1970, kereskedelmi intézmények
Megjegyzések: A Csongrád megyei Élelmiszer-ellenőrző és Vegyvizsgáló Intézet munkájáról
A feltöltés ideje: 2018. szep. 27. 15:36
Utolsó módosítás: 2018. szep. 27. 15:36
URI: http://dmarchiv.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/68894
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet